Toscana IJsmakerij

Kapitein Nemostraat 1J
7821 AB Emmen
0591 - 64 50 42

IJsmakerij

De eerste vestiging van Toscana IJssalon werd op 15 april 1999 door de familie Lozeman geopend aan de Hoofdstraat 126 in Emmen. Dit initiatief werd direct met veel enthousiasme door de Emmense bevolking ontvangen. Ze waarderen de volle romige smaak van het verse ijs en dragen Toscana IJssalon daardoor een warm hart toe.

Op 1 maart 2003 opende Ruud Lozeman jr. Toscana IJssalon in Hoogeveen. Inmiddels was de vestiging in Emmen te klein geworden voor de grote stroom enthousiaste ijsliefhebbers. Daarom kwam er in 2004 een tweede vestiging in Emmen bij aan de Wilhelminastraat. Door mond-tot-mondreclame werd het drukker en drukker. Sinds 2007 hebben we ook twee vestigingen in Groningen! Daarnaast hebben we in de loop der jaren Toscana 'Piccolo' Oldeberkoop en Schoonebeek en andere Toscana IJssalons mogen verwelkomen. In Hardenberg en Winschoten verrezen in 2010 Toscana IJssalons. In maart 2012 is Toscana IJssalon geopend in Klazienaveen, Dedemsvaart en in 2015 Toscana in Ommen. Wie volgt? Kortom: het heerlijke Toscana ijs verspreidt zich over Noord-Nederland en trekt het land in!

Toscana Piccolo

Verder leveren we ook aan een aantal ijssalons die ons ijs onder hun eigen naam op de markt brengen. Op die wijze behouden zij hun eigen identiteit. Soms is een ‘eigen’ Toscana Piccolo IJssalon een optie. Ons ijs valt bij een brede doelgroep bijzonder in de smaak en daar zijn we heel erg trots op. Dat onze organisatie groeit, is daar een logisch gevolg van. Daarom is er inmiddels ook een franchisemogelijkheid gecreëerd. In iedere middelgrote plaats is ruimte voor een Toscana IJssalon. Lees hierover meer op de pagina die de franchisekansen meer toelicht.

Collega-ondernemers

We ontvangen regelmatig verzoeken van collega-ondernemers om ook een Toscana IJssalon vestiging te mogen realiseren in hun woonplaats. Deze warme belangstelling is het begin van de verdere groei van Toscana IJssalon in Nederland. Op de franchisepagina kun je hier meer over lezen. Een ‘eigen’ Toscana IJssalon vestiging is dichterbij dan menigeen misschien denkt. Wij denken graag met u mee.

Toscana IJsmakerij

Kapitein Nemostraat 1J
7821 AB Emmen
0591 - 64 50 42